Community membership

Krijg toegang tot de edville community content.

Als je nu lid wordt kan je zelf bepalen via vrije bijdrage hoeveel je wil betalen per maand. Wij engageren ons om deze community uit te bouwen met een heel leuk aanbod aan lessen, workshops, masterclasses, etc. We focussen ons op ondernemen & well-being. Als je nu lid word kan je minstens 1 jaar lid blijven aan deze gekozen prijs & ondersteun je ook de uitbouw van deze community en de partners die eraan meewerken!

Wat mag je verwachten als community lid

  • kortingen op alle lessen, workshops, masterclasses (minstens 1 euro korting op een bedrag van 10 euro, komt als op 4 euro voordeel als je 4 yogalessen volgd
  • toegang tot community only content zoals gratis yogalessen, tips & tricks van leraars, coaches , trainers & experts.
  • Wordt uitgenodigd op onze community live only events. (breackfastclub, meet-up, …)
  • krijg 5% korting als u wilt boeken in 1 van de locaties van edville.

Het is de bedoeling dat je voor bepaalde lessen en opleidingen ook zal kunnen betalen aan de organisator via deze community (hier werken we momenteel aan). Alles wat u ziet in de community wordt live gebouwd en kan hier en daar nog finetuning nodig hebben. Laat ons dit aub weten via de chat zodat wij dit direct kunnen oplossen. Als u vragen hebt over het gebruik laat het ons ook gerust weten via de chat.

Ben je zelf leraar, coach, spreker of inspirerende ondernemer en u wilt u bijdragen aan deze community of u zoekt manieren om uw business, opleidingen, workshops, coaching, videolessen, online meetings boekbaar te maken online? Dan kunnen wij u helpen! Contacteer ons via mail@edville.be.

Last but not least, deel onze community met vrienden, familie en collega’s, zo wordt het leuker en komen er meer dingen in.

Uw persoonlijke data zal gebruikt worden om uw order te verwerken, uw community lidmaatschap mogelijk te maken en de ervaring te verbeteren, ter ondersteuning van de ervaring op deze website, tijdens on- en offline activiteiten, door onze locaties en door onze partners die meewerken om de community op te bouwen. We zullen u enkel op de hoogte houden van activiteiten binnen deze community, van activiteiten van edville en van activiteiten van onze partners. Na de corona periode zullen we u op de hoogte van mogelijke kortingen bij edville en onze partners om de zaken terug op gang te krijgen. We zullen u zeker niet bestoken met eindeloze reclame en u zal hier ook op elk moment uw lidmaatschap kunnen opzeggen via uw account. We werken er ook aan om deze privacy instellingen beschikbaar te maken voor elk van u zodat u deze zelf kan beheren in uw account.

Bedankt om lid te worden van onze community.

 

 

 

Due every month

Sold By: EDVILLE
Categories: ,

Description

 

 

Partner membership

Word partner.

Creëer en plaats content op uw unieke partner pagina.

Bedankt.

Due every month

Sold By: EDVILLE
Categories: ,

Description