Online Pilates Studio

Hier komen de online pilates lessen! Als je member wordt van de Edville Community kan je alle lessen gratis volgen en houden we je ook op de hoogte van alle updates.

Voordelen

Kijk wanneer je wil.

Je vertrouwde pilates leraar

Meerdere leraars

Leer nieuwe stijlen kennen

Maak kennis met het pilates aanbod

Elke week nieuwe lessen online

Pilates leraars
Pilates stijlen

Pilates aan zee

Lichaam & Geest

Onderhoud je lichaam en geest.

Ben je zelf een leraar, een coach of een pilates enthousiast en wil je jouw video met onze Community delen? Stuur een mailtje naar mail@ed.be

WORD EEN LID EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE ONLINE LESSEN

Maak je nu al lid en blijf op de hoogte van de nieuwe online lessen.
Binnenkort komen de verschillende lessen hieronder te staan, onderverdeeld per pilates stijl & leraar.

klik HIERONDER op DE pilates STIJL & LERAAR om de filmpjes te bekijken

Blijf in beweging

Zorg voor je fysieke en mentale gezondheid, en hou jezelf, je familie en je vrienden in beweging.

Blijf in uw kot

Wij nemen de lessen ook thuis op en delen alles via online kanalen. Momenteel blijf je dus beter in uw eigen kot!

Kom ook eens buiten

Buitenkomen in de propere lucht kan deugt doen! Je kan ook pilates buiten doen als je daar de mogelijkheden voor hebt.

Community

Door lid te worden van de community kunnen we je op hoogte houden van alle nieuwe lessen die online komen en alle andere projecten waar we ons mee bezighouden!

Made with Love

De leraars maken de pilates lessen van thuis uit en delen ze graag met jou.

Professionele ondersteuning

Doordat we allemaal gecertificeerde pilates leraars zijn, kan je ons ook contacteren als je vragen over bepaalde oefeningen of houdingen hebt.

ONZE LERAARS

Floor De Vlieghe
Pilates aan Zee

Floor De Vlieghe

Ik ben Floor, parttime Pilates teacher. Pilates is mijn passie en levensstijl. Als Oostends ‘stadsmens’ ben ik naast het bezige leven elke dag op zoek naar rust en evenwicht. Dit vind ik onder andere in Pilates, die mij ook de kracht en flexibiliteit geeft om sterk in het leven te staan.
Uit grote interesse en enthousiasme voor Pilates, heb ik enkele jaren geleden een opleiding volbracht om Pilates matlessen te kunnen geven. In 2017 richtte ik ‘Pilates aan Zee’ op. Onder deze naam geef ik ondertussen 9 uur Pilates les per week op verschillende locaties in en rond Oostende. Ondertussen blijf ik mezelf bijscholen en trainen.
Wat is Pilates?
Pilates is een reeks van oefeningen die spierverlengend en versterkend werken. Het verbetert je lenigheid, stabiliteit, concentratie, algemene kracht, bewegingsvrijheid, ademhaling, bloedcirculatie, houding, lichaamsbouw en gezondheid in het algemeen. Pilates werkt ook stressreducerend en voorkomt blessures. Het zorgt er voor dat je bewegingen tijdens andere sporten en in het dagelijkse leven veiliger gaat uitvoeren. Duurzaam omgaan met lichaam en geest dus!
Mijn lessen
Mijn pilates sessies zijn aangepast aan alle niveaus. Dit is zowel voor vrouwen als voor mannen, alle leeftijden, en zeker ook voor mensen met rug-of nekklachten of andere lichaamsklachten. Aarzel niet mij te contacteren om op voorhand te bekijken waar we oefeningen kunnen aanpassen zodat ook jij mee kan in de les. Een gewone les duurt doorgaans 1 uur.
 
Gecertifieerde Pilates mat trainer & oprichtster van Pilates aan Zee
In 2012 startte ik met zelf Pilates uitoefenen bij een fitnesscentrum in mijn buurt. Ik vond het een uitdagende sport waarvan ik voelde dat ik het echt nodig had. Al op jonge leeftijd had ik vaak last van m’n rug en nek. Pilates liet deze lichaamsklachten helemaal verdwijnen. Ook merkte ik dat m’n houding verbeterde en ik veel sterker werd. Als ‘stijve hark’ was het een verademing om eindelijk lenig te worden en te blijven. Het creëerde meer balans en zelfzekerheid voor mijn bewegingen in het dagelijkse leven en in mijn andere sportactiviteiten (zwemmen en fitness). Ik werd echt veel sterker overal, leniger en ondervond een hoger lichaamsbewustzijn. Daarnaast ontwikkelde ik een beter concentratie- en uithoudingsvermogen dankzij Pilates.
Als leergierige sportieveling op zoek naar iets nieuws in m’n leven, besliste ik in 2016 om zelf te gaan leren Pilates lessen geven. Ik volgde opleidingen en zo’n 100-stage uren bij Classical Pilates Belgium* en behaalde verschillende certificaten.
Begin 2017 richtte ik Pilates aan Zee op. Ondertussen blijf ik mezelf ontwikkelen en bijscholen. Ik volg momenteel zelf nog Pilates bij 'Pilatels' in Jabbeke en 'Corpus Spirit' in Knokke. Ook neem ik geregeld deel aan verschillende workshops en bijscholingen.

#staystrong #stayhealthy
#weareallwariors

Wil je onze pilates leraren steunen in deze moeilijke tijden, dat kan door een vrije donatie te maken!

Ben je een business of welzijn trainer, coach of spreker?

Heeft u interessante dingen te vertellen, relevante topics te bespreken en bent u op zoek naar manieren om uw content online aan te bieden ? 

Neem dan contact met ons op via mail@edville.be en schrijf je in hieronder om partner te worden.