PRIVÉ EVENEMENTEN

Edville Home is de ideale plek voor privé-evenementen zoals trouwfeesten, verlovingsfeesten, recepties, babyborrels, verjaardagsfeestjes en andere gelegenheden.
Organiseer uw evenement in deze inspirerende en rustige omgeving en geniet van de eindeloze mogelijkheden van deze locatie.
Ons toegewijde en enthousiaste team helpt met de organisatie en decoratie van uw evenement en zorgt voor gezond, lekker en lokaal eten en drinken.

TROUWFEESTEN

Geniet van jullie start samen in een inspirerende en romantische omgeving.

Edville Home is de ideale locatie om een van de mooiste dagen van jullie leven te beleven, een ervaring om nooit te vergeten.

 

Ons toegewijde en enthousiaste team helpt jullie graag bij de organisatie en aankleding van uw evenement.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

interioredvillehome97

ACCOMMODATIE

Combineer het vieren en uw overnachting op dezelfde locatie.

Er kunnen tot 30 personen blijven slapen.

De villa nodigt u uit om u thuis te voelen vanaf het moment dat u binnenkomt. Wat is een betere manier om uw speciale dag te beginnen?

Garden & Wellness

TUIN & WELLNESS

Onze tuin creëert een groene oase waar u kunt vieren in een sprookjesachtige omgeving. Wij verzorgen tentopstellingen voor uw huwelijksceremonie, diner en feest.

Geniet van het buitenleven en vier feest met uw dierbaren onder de zon en de nachtelijke hemel.

De tuin beschikt over een wellnessruimte met een natuurlijk zwembad, een warmwater relaxbad voor 12 personen, een sauna, en een vuurplaats.

5D3_8370

CATERING

Geniet van onze gezonde en overheerlijke catering tijdens uw trouwfeest!

Wij maken uw ervaring compleet door een catering service van hoge kwaliteit aan te bieden, en de kers op de taart toe te voegen aan uw verblijf in Edville Home.