Tarot Merlot

VINCENT VERSCHOORIS

Hier vind je de online tarot lezing van Vincent! Als je lid wordt van de Edville Community kan je een lezing van 30 min of een uur boeken.

Wij van edville zorgen ervoor dat deze pagina mooi ontworpen is en optimaal functioneert.

 

Wat is Tarot Merlot?

Tarot is een eeuwenoud systeem dat je helpt om contact te maken met je intuïtie en de guidance rond je via de thema’s, archetypen  en energie van de kaarten.

Vincents manier van tarot lezen en aanleren is uniek omdat hij focust op contact maken met jouw intuïtie en de wijsheid in jezelf. Hij combineert in zijn lezingen en masterclasses met zijn BDE (bijna doodservaring), zijn hoge intuïtieve persoonlijkheid (HIP) en zijn jarenlange ervaring en interesse in holistische en Jungiaanse psychologie, en inzichten vanuit werken met energie. Vincent Verschooris runt ook een meditatiecentrum Qimono.

Dankzij deze manier van werken met tarot leer je om:

 

⍕ contact te maken met jouw intuïtie
⍕ tarot te gebruiken als een zelfzorg middel
⍕ de energie rondom je en in jezelf te leren kennen
⍕ jezelf en je zenuwstelsel te ondersteunen in tijden van stress
⍕ te vertrouwen op je eigen inzichten en autoriteit

Ben je getriggerd? Kies er dan bewust voor om met Vincent een privé sessie te boeken.
Vincent Verschooris
Tarot Merlot

Vincent Verschooris

Wie ben ik?
Ik ben Vincent. Ik leid een meditatiecentrum in het Gentse. Dit centrum heet Qimono. Op 22 juni 2019 ontmoette in Charline die me voorstelde aan interview te schrijven dat later gepubliceerd zou worden. De langere versie van dat interview kan je hier lezen.
 
Naast meditator ben ik na mijn bijna doodservaring in 2016 in contact gekomen met mijn diepe intuïtie. Ik was altijd al van kindsaf aan hoog intuïtief (vergelijk het met hoog sensitief, maar koppel daar nog het archetype van de Zoeker aan vast die achter alles een betekenis wilt zoeken).
Na de meditatie werd ik tevens een grote fan van yoga. Vorig jaar deed ik een omzwerving van 2 maanden doorheen Californië. Ik vestigde me uiteindelijk in San Francisco en leerde daar de Tarotscène kennen. Ik ben altijd op zoek geweest naar verbanden, verwondering, kennis en wijsheid. In mijn lezing verweef ik mijn 40-jarige pad als raadgever met erin wegwijzers uit het Taoïsme, de Mysterie School en invalshoeken vanuit de Jungiaanse psychologie.
 
De Tarot lezing:
Mijn leringen zijn zeer helder en to the point. Ik hou niet van mensen die enkel affirmeren en alles enkel in een positief daglicht wille stellen. Yin en yang zijn tegengestelden net zoals energie en entropie.
Ik loods je doorheen mogelijke blokkades in een one-to-one lezing (via de applicatie Zoom), waar je een heel persoonlijke en doelgerichte antwoord krijgt op je centrale vraag die de lezing behelst. De lezing zelf duurt gemiddeld een halfuur tot een uur, maar kan soms wat uitlopen bij het geven van guidance en support.
Tarot Merlot is eigenlijk een toegankelijke vorm van creatieve speltherapie met als doel het ontwikkelen van harmonie, intuïtie, authenticiteit en innerlijke rust!
 
Met al je vragen en opmerkingen kan je hier terecht op instagram.

Deel ook je ervaringen op instagram via volgende hashtags en tag ook @edville.be

#staystrong #stayhealthy
#weareallwariors

Wil je onze yogaleraren steunen in deze moeilijke tijden, dat kan door een vrije donatie te maken!