Hier komen alle viruele meet ups te staan

Constructief elkaar ondersteunen

Hoe werkt het?

De meetings zelf worden met zoom.us georganiseerd en kunnen maximum 100 personen in een meeting. Maar dat is natuurlijk niet zo handing. Daarom dat we liever met kleinere groepjes werken. Elke meet-up kan je de nog vrije plaatsjes volgen.

Eens je jezelf geregistreerd hebt voor de meet-up krijg je instructies voor jezelf in te loggen doorgestuurd via mail, er zal tevens een uitnodiging voor de meet-up to te voegen aan je agenda bijzitten. 

Ik had mijn eerste meet-up een paar dagen geleden georganiseerd door Harold. Het zo leuk om zo eens met gelijkgezinde mensen af te spreken in tijden van crisis dat ik dacht om dit ook te proberen met de members van de edville community.
Edward geers
Edville Community

Aanvaardbare onderwerpen

We willen het graag netjes houden en houden ons graag aan volgende onderwerpen.

Veel mensen moeten hun werkmethode aanpassen of moeten zichzelf volledig heruitvinden. It's impossible to satisfy everybody, but hope you will keep update the theme and maybe add some new features. Thank you for your great work!
Business
ondernemende mensen
Dit kan gaan van yoga, tot gezonde voeding, tot work-life balance, to zoveel meer... Hoe kunnen we elkaar hier in inspireren en ondersteunen.
Well-being
hoe kunnen we beter zorgdragen voor onszelf?
We houden van een positieve ingesteldheid. Dus constructieve en opbouwende gesprekken en elkaar ondersteunen. We geven tips en trix aan elkaar en wisselen contacten uit.
Code of conduct
hou het netjes voor elkaar!

Wil je zelf een meet-up organiseren rond een bepaald thema via deze site? Dat kan!

Stuur je aanvraag naar mail@edville.be met motivatie en onderwerp.

We verwachten dan wel ook dat je zelf de meet-up host via zoom.

 

Vul ook het applicatieformulier al in om partner te worden.