YOGANOUK

Wat heb je nodig om te beginnen met Yoga?

Zorg dat je losse en gemakkelijke kleren aanhebt

Neem een matje

Een rustige ruimte waar je niet gestoord wordt door andere mensen

YogaNouk @ Home

 

Deze les is bijzonder geschikt voor als je veel loopt en veel aan je computer zit. Polsen, hamstrings en de psoas krijgen extra aandacht. 

Een zachte opbouw van de les met opvolging van actiever en uitdagendere poses met als slot een aantal yin poses. 

Geniet ervan! 
Heb je genoten van deze les? Kies er dan bewust voor om een vrije bijdrage te doen.

Let wel, wanneer je yoga doet via een video, is er geen teacher in de ruimte die je kan bijsturen. Draag dus altijd goed zorg voor jezelf en respecteer je eigen grenzen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je practice (niet de video of de leerkracht in de video).

Volgende lessen komen er snel aan!
Laat ons ook weten wat je denkt en deel ook onze community met je vrienden, familie en collega's.

Anouk De Vlaeminck
Yoganouk

Anouk De Vlaeminck

Mijn lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Een yogahouding ziet er bij iedereen anders uit, want elk lichaam is uniek. Het gaat niet om prestatie maar om bewust aanwezig te zijn en goed je lichaam te voelen. Elke houding leg ik uit zodat je weet wat je doet, lichaamsbewust wordt en niet over je eigen grenzen gaat.
Door te luisteren en te observeren word je bewust van jouw eigen fysieke, mentale en emotionele patronen en kan je deze op een helende manier ombuigen.

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende yogavormen.  
Ik start de les met meditatie, om je lichaam en geest klaar te maken voor de les. Daarna volgt een rustige opwarming zodat we kunnen overgaan in een flow  van verschillende yogahoudingen waarin zowel kracht, stretch en ontspanning aanbod komen. Je lichaam en mind worden flexibeler, organen en zenuwstelsel komen in balans.
De mentale en fysieke kracht die je je hierdoor eigen maakt geeft je de nodige vitaliteit en aanvaarding. Mijn lessen geven je een sereen gevoel en bieden lichaam en geest de nodige levensenergie.
Het geluk begint immers bij jezelf!

Deel ook je ervaringen op instagram via volgende hashtags en tag ook @edville.be

#staystrong #stayhealthy
#weareallwariors

Wil je onze yogaleraren steunen in deze moeilijke tijden, dat kan door een vrije donatie te maken!